Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Δέκα μυστικά για να πετύχεις σπουδαία πράγματα στην ζωή σου!!




Κι όμως, υπάρχουν εκεί έξω αρκετοί υποστηρικτές που ισχυρίζονται πως αν δεις τη…ζωή σου αλλιώς μπορεί και να αλλάξει.

Εμείς πάντως σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα εξής και που ξέρετε μπορεί να έχουν και δίκιο. Η «ιστορία» θα δείξει αλλά εσείς σίγουρα θα έχετε προσπαθήσει και θα έχετε κερδίσει την εμπειρία.

Μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγματα. Πείτε στον εαυτό σας κάθε μέρα ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο το μεγαλείο της ζωής. Επικεντρωθείτε στα οράματα και τα όνειρά σας και στην συνέχεια συνδέστε κάθε ένα από αυτά με κάποιο συναίσθημα. Λέγοντας τα λόγια αυτά, και κυρίως πιστεύοντάς τα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα.

Ξυπνήστε το πρωί και πείτε στον εαυτό σας πως είστε γεμάτοι ενέργεια και χαρά. Η χαρά, πηγάζει από μέσα σας και όχι από το περιβάλλον σας.
Ενεργοποιείται την στιγμή που ξυπνάτε. Κάντε λοιπόν συνήθειά σας να επαναλαμβάνετε την πρόταση αυτή όταν ξυπνάτε το πρωί.

Συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και με τις ατέλειες αλλά και τα προτερήματά σας. Αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας είναι δύσκολο να αγαπήσετε τους άλλους.
   
Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ! Κάθε υγιές σώμα έχει τα θεμέλια του σε ένα καθαρό μυαλό και μια αγνή ψυχή. Αν έστω και ένα από αυτά «πάσχει» από αρνητικά συναισθήματα, τότε θα επηρεαστούν και τα άλλα. Ο υπ ‘αριθμόν ένα λόγος της προσωπικής σας καλής ή κακής υγείας είστε εσείς. Μπορείτε να κατακτάτε και να νικάτε την κάθε ασθένεια στο σώμα σας σταθερά, κάθε μέρα.
   
Μπορώ να κάνω τα πάντα αρκεί να το θελήσω. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινείτε τον εαυτό σας να έχει θάρρος. Λέγοντάς το, θα είστε σε θέση να φτάνετε οποιονδήποτε στόχο και αν βάλετε.
   
Οτιδήποτε συμβαίνει, συμβαίνει για το καλό μου. Δεν υπάρχουν θύματα, δεν υπάρχουν ατυχήματα και συμπτώσεις. Απλώς δεν υφίστανται στην πραγματικότητα αυτή, αφού εσείς – και οι γύρω σας – είστε οι μόνοι που μπορείτε να προσελκύσετε τα γεγονότα της ζωής σας. Να ξέρετε λοιπόν, πως τα πάντα εξυπηρετούν έναν σκοπό και συμβαίνουν με τέλειο συγχρονισμό.
   
Εσείς καθορίζετε τη ζωή σας. Κάθε πρωί, κάθε ξύπνημα, χαρίζει μια καινούρια αρχή σε κάθε άνθρωπο του κόσμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάθε μέρα μοναδικά, και όπως εσείς επιθυμείτε αφού εσείς – και μόνο εσείς – είστε ο αρχιτέκτονας της ζωής σας. Εάν ξεκινήσετε την μέρα σας με μια θετική σκέψη μπορείτε να μεταμορφώσετε την μέρα σας σε κάτι απίστευτο.
   
Είναι μεγάλο προτέρημα να μπορείτε να συγχωρείτε. Όχι επειδή είστε καλόψυχος ή καλός άνθρωπος. Αλλά επειδή μπορείτε να λειτουργήσετε με ενσυναίσθηση. Να μπείτε στη θέση του άλλου και να καταλάβετε για ποιο λόγο έκανε τι. Μπορεί να μη συμφωνείτε με τις πράξεις του αλλά μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις του. Η δυνατότητά σας να συγχωρείτε μπορεί αυτόματα να αλλάξει την στάση των άλλων προς εσάς.

Ξεκάθαρα, δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένα εμπόδιο στις δυνατότητές σας, εκτός αυτών που τοποθετείτε εσείς οι ίδιοι. Τι είδους ζωή θέλετε; Τι είναι αυτό που σας σταματά; Τι εμπόδια έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας; Η δήλωση αυτή θα σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε και να τα ξεπεράσετε!